DJ Sander

DJ Sander is een ervaren allround dj die van elk feest een knal feest maakt. Of het hem nu om après ski gaat een kinderdisco of heerlijke house, voor hem niks te gek. DJ Sander is wekelijks te zien in diverse discotheken en cafe’s o.a. in Cafe de Zaak en Boode op Zondag. Daarnaast staat hij ook vaak op bedrijfsfeesten, bruiloften en natuurlijk de jaarlijkse tentfeesten en festivals. Door de vele aanvragen van shows inclusief licht en geluid ben ik in 2010 D&S Productions en Events begonnen met Dennis Casteel. Begin 2019 kreeg ik de kans om boekingsbureau Music & Entertainment voort te zetten, wat ik natuurlijk niet voorbij heb laten gaan. Het mooie hiervan is dat ik nu alle services kan bieden voor uw evenement.

Jubileumfeest – DJ Sander 25 jaar

Dit moet gevierd worden, en graag met de mensen die ik de afgelopen 25 jaar heb leren kennen. 

Wat begon als een hobby op mijn 13e is uitgegroeid tot wekelijks de boel op de kop te zetten. In het jaar 2005 begon ook mijn avontuur in het buitenland voor Yorin, Caz, en Veronica in Val Thorens. Doordeweeks in Frankrijk en in het weekend in Nederland.

Op mijn 13e begon het allemaal. Ik heb toen met mijn handige vader mijn eerste dj booth gemaakt. Ik stond toen op kleine schoolfeestjes en de voetbal. Toen ik 14 werd was ik zo gelukkig want ik kon medewerker worden van S.J.W Peco. Ik begon daar bij de jassen/helmen. Maar al snel stond ik achter de draaitafels daar. Wat een te gekke tijd. Elke zondag feest en ram vol.

Meer informatie

Wat doe ik in de corona-tijd?

Wat doen we tijdens de corona crisis? Iedereen weet dat wij als artiesten ook geraakt zijn door het virus waardoor alle boekingen gecanceld zijn t/m juni.
Om toch een beetje positiviteit de wereld in te gooien ben ik zelf met verschillende live events op Facebook gekomen. Verder heb ik met verschillende organisaties waar ik in deze tijd zou draaien de handen ineen geslagen om het uitgaan- en festivalsferen naar je woonkamer te streamen.

Omroep Gelderland heeft een mooi item over mij gemaakt. Zie hieronder de video.

Ook het NOS Jeugdjournaal besteedde aandacht aan de kinderdisco:

https://jeugdjournaal.nl/artikel/2329924-online-kinderdisco-is-een-groot-succes.html

Ook Radio 538 en radio 10 besteedde aandacht aan de kinderdisco:

Meer informatie

Online te boeken

Kinderdisco

Meer info!

Elke zaterdag 19:00

Kinder feest
Ook voor papa’s en mama’s

Breek de week

Meer info!

Elke woensdag 21:00

Vraag maar raak voor een knaak!
Alle nummers op verzoek!

Evenementen

Meer info!

Op aanvraag

Muziekstijl allround

Op locatie te boeken

Feesttent

Meer info!

Feest / apresski / nederlandstalig
Dance
Moombahton
Hardstyle
Kortom: gewoon alles!

Discotheek

Meer info!

Top 40
Dance
Hiphop
House / Tech house
Techno

Café

Meer info!

Feest / apresski / nederlandstalig
Dance
Moombahton
Hardstyle
Kortom: gewoon alles!

Bruiloft

Meer info!

Allround, op aanvraag!