Over

WERKWIJZE

D&S heeft meerdere specialismen in huis. Wij verzorgen behalve licht- en geluidsproducties ook rigging en special effects.

Licht maakt sfeer, licht maakt gevoel. Met een variatie aan lampen, zoals spots, wash, led en pixelbarren. Dit met vakkundige plaatsing en belichting van uw locatie, decor of omgeving wordt een fantastische  kleurrijke wereld gecreëerd!

Geluid moet als hifi klinken. Wij doen er alles aan, om  met diverse hoogstaande apparatuur het zo te laten klinken alsof u thuis in de woonkamer zit. Als het gaat om een toespraak, band of optredend artiest. Alles zal zo worden  afgesteld, zodat u ongestoord kunt luisteren naar de mooie spraak of muzikale klanken!

Ons motto: half werk bestaat niet.  Wij zullen net dat ene snoertje of  lampje nog even mooi wegwerken. Sta ook niet te kijken als wij met creatieve oplossingen komen om uw feest of evenement dat beetje extra te geven waar u of uw klant voor valt!

Naast Dennis en Sander hebben wij vaste contacten met vakkundige licht- en geluidstechnici uit heel Nederland, die op freelance basis voor ons bedrijf werken. Met deze eenheid hebben wij veel kennis onder één dak

MEDEWERKERS

Dennis Casteel

Dennis is een gedreven jongen die al op jonge leeftijd in aanraking kwam met licht en geluid.  Het maakt hem ook niks uit wat er gevraagd wordt, heb je een geluids technicus nodig bel Dennis. Of wil je een geweldige lichtshow bel Dennis. Dennis kent alle kneepjes van het vak. En zal altijd voor u klaar staan.

Sander Uenk

Sander leerde het vak eigenlijk van de andere kant kennen.  Sander is  al jaren lang dj van beroep en zet nog wekelijks elke kroeg of discotheek in vuur en vlam. Hij komt overal en ziet dus hoe het wel en niet moet.  Dit maakt deze combi zo mooi.  Samen staan wij sterk.

Ons Team